Ehetünk-e úgy, hogy a rák éhezzen?

Ehetünk-e úgy, hogy a rák éhezzen?

A diéta nem csupán a rák megelőzésének lehet eszköze, de már kifejlett daganatok esetén is hatékony eszköz.

Dr. William Li a rák kezelés új módszerét mutatja be: az angiogenezist, ami a tumort tápláló ereket célozza. Az első legfontosabb és legjobb lépés: együnk rák ellenes ételeket, melyek saját területén győzik le a rákot.

2015.05.08 10:03 Szabó Zsófia

Az előadás 13. perce körül van egy táblázat ami nem lett lefordítva, de alább felsoroljuk az ott ajánlott anti-angiogén (rákellenes) ételeket:

  • Zöld Tea
  • Vörös szőlő
  • Levendula
  • Eper
  • Vörös bor
  • Tök
  • Földi szeder
  • Kelkáposzta
  • Tengeri uborka
  • Málna
  • Kínai kel
  • Tonhal
  • Áfonya
  • Szójabab
  • Petrezselyem
  • Narancs
  • Ginzeng
  • Fokhagyma
  • Grépfrút
  • Maitake
  • Paradicsom
  • Citrom
  • Édesgyökér
  • Oliva olaj
  • Alma
  • Kurkuma
  • Szőlőmag olaj
  • Ananász
  • Szerecsendió
  • Keserű csokoládé
  • Cseresznye
  • Articsóka

Érdekes az előadás azon része, ahol a professzor bemutatja, miként értek el 70-100%-os eredményt pusztán azáltal, hogy a külön-külön is hatékony ételeket (teákat) keverékként alkalmazták.

forrás: naturhirek.hu